Inschrijven – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor dringende gevallen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op ons
nummer (0416) 272050 menukeuze 1.

TIJDELIJK GÉÉN PARKEERGELEGENHEID VOSSENBERGSELAAN

In de periode van maandag 8 november tot en met 10 december zullen de parkeerplaatsen langs de Vossenbergselaan en het parkeerterrein vóór onze praktijk niet bereikbaar zijn in verband met de wegwerkzaamheden en herinrichting van de Vossenbergselaan.

U kunt eventueel parkeren aan de achterzijde van ons pand, te bereiken via de Raadhuisstraat. Voor degenen die slecht ter been zijn, zorgen wij voor een mogelijkheid om dan via de achterdeur in onze praktijk te komen. Wilt u hiervan gebruik maken; laat het ons dan even weten.

Team huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Inschrijven

ALLEEN VOOR NIEUWE PATIËNTEN

Patienten moeten woonachtig zijn binnen een straal van maximaal 15 minuten (per auto) ivm de bereikbaarheid door de huisarts in acute situaties. Dit betekent in grote lijnen: binnen het postcodegebied van de gemeente Loon op Zand, het aan Kaatsheuvel grenzende gedeelte van Sprang-Capelle (buitengebied) en de wijk Landgoed Driessen van de gemeente Waalwijk. Dit altijd ter beoordeling van de praktijk. Op dit moment kunt u zich alleen inschrijven bij de praktijk van dokter Meijer (Vossenbergselaan Meijer) en bij de praktijk van dokter Luijben en dokter Janssen (Vossenbergselaan Haestrecht). De praktijk van dokter Neijenhuis is voorlopig nog gesloten voor nieuwe patienten.

GRAAG UW AANDACHT VOOR HET VOLGENDE

Onderstaand formulier is een VOOR – inschrijving.
U kunt hier uw gegevens achterlaten die wij nodig hebben om u in te praktijk in te schrijven.
In de dagen daarna moet u zich persoonlijk aan de balie te melden voor de legitimatieplicht en toestemming uitwisselen medische gegevens via LSP. Graag uw vorige huisarts toestemming geven om uw medisch dossier op te sturen.
Wilt u bij de “opmerkingen” aangeven met welke personen u samenwoont? naam en geboortedatum graag.
Wanneer de gegevens compleet zijn kan uw inschrijving definitief gemaakt worden. Vanaf dat moment kunt u van onze diensten gebruik maken.

Stap 1 van 6
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 6
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.

Stap 3 van 6
Verzekeringsgegevens

Verzekering begindatum

Stap 4 van 6
Vorige huisarts

Stap 5 van 6
Opmerkingen

Stap 6 van 6
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
//
Geslacht
Beroep

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres

Verzekeringsgegevens

Zorgverzekeraar
Polisnummer
Verzekering begindatum
//
Apotheek

Vorige huisarts

Naam praktijk
Adres praktijk
Plaats praktijk
Telefoonnummer praktijk

Opmerkingen

Belangrijke gegevens of opmerkingen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Inschrijving verzenden' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord