mw S. Bodderij – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Regel uw zorg online wanneer het u uitkomt met:

Via bovenstaande link is het mogelijk om online een afspraak te maken met bijvoorbeeld uw huisarts of praktijkondersteuner, een vraag te stellen aan uw zorgverlener of uw medisch dossier in te zien.

Klik hier voor uitleg en een instructievideo.

 

Spoed

Voor Spoed belt u 0416 272050 keuze 1

Nieuwsbericht 5 juni 2023:

I.v.m. een meerdaagse regionale nascholing zijn dr. Neijenhuis en dr. Meijer in de week van 5 t/m 9 juni afwezig. In de week van 12 t/m 16 juni zijn dr. Janssen en dr. Luijben afwezig.

Voor spoedeisende/ dringende zaken is er een (waarnemend) huisarts aanwezig. Voor alle andere vragen wij u contact op te nemen als uw eigen huisarts weer aanwezig is.

 

 

mw S. Bodderij

Huisarts en kaderarts bewegingsapparaat i.o.
Beschikbare dagen:
  • Dinsdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Klik hier voor meer informatie omtrent de specialisatie ‘kaderarts bewegingsapparaat’.

 

Op dinsdagochtend, donderdag en vrijdag is mw drs. S. Bodderij-Verhagen al een tijdje werkzaam in de praktijk als vaste waarnemend huisarts van dokter Meijer en dokter Neijenhuis.

Naast haar werk als algemeen huisarts volgt zij sinds 1.5 jaar ook een opleiding tot specialist bewegingsapparaat. Op vrijdagochtend is zij recent gestart met een beweegspreekuur.

Mocht u specifieke sport,- of beweeg gerelateerde vragen hebben, waarbij uw vaste huisarts twijfelt over een diagnose of juiste behandeling, dan kunt u een consult bij mw. Bodderij krijgen.

Zij heeft uitgebreid de tijd om u goed na te kijken en gezamenlijk te besluiten wat het beste is in uw situatie.

Mocht de vrijdagochtend niet schikken, dan bent u ook op een ander moment van harte welkom op haar spreekuur met beweeg gerelateerde klachten of vragen.

Terug naar overzicht