Corona vaccinatie – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor dringende gevallen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op ons
nummer (0416) 272050 menukeuze 1.

TIJDELIJK GÉÉN PARKEERGELEGENHEID VOSSENBERGSELAAN

In de periode van maandag 8 november tot en met 10 december zullen de parkeerplaatsen langs de Vossenbergselaan en het parkeerterrein vóór onze praktijk niet bereikbaar zijn in verband met de wegwerkzaamheden en herinrichting van de Vossenbergselaan.

U kunt eventueel parkeren aan de achterzijde van ons pand, te bereiken via de Raadhuisstraat. Voor degenen die slecht ter been zijn, zorgen wij voor een mogelijkheid om dan via de achterdeur in onze praktijk te komen. Wilt u hiervan gebruik maken; laat het ons dan even weten.

Team huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Terug naar overzicht

Corona vaccinatie

Gisteren hebben wij bericht gekregen dat wij op zeer korte termijn een specifieke doelgroep mogen gaan vaccineren tegen corona.

We streven ernaar om de mensen die tot deze doelgroep behoren op korte termijn te berichten hierover. De locatie van de vaccinatie zal binnen Kaatsheuvel zijn. We hopen de prikken nog deze maand gegeven te kunnen hebben!

Het gaat hierbij om de volgende doelgroep:

– Alle mensen geboren in 1956 en 1957

– Mensen met het syndroom van Down die thuiswonen

– Mensen een BMI boven de 40 (ernstig overgewicht)

Deze laatste groep hebben wij niet volledig in beeld. Mocht u een BMI hebben boven de 40, neemt u dan contact op met de praktijk, zodat we u kunnen meenemen in de oproepen voor de vaccinatie.

Op dit moment hebben wij geen informatie wanneer, door wie en in welke volgorde alle andere mensen gevaccineerd gaan worden.

Zodra daar meer over bekend is zal dit opnieuw gecommuniceerd worden.

Publicatiedatum: 01-06-2021