Corona vaccinatie – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor dringende gevallen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op ons
nummer (0416) 272050 menukeuze 1.

Zomervakantie

In onderstaande periodes zullen de huisartsen afwisselend op vakantie zijn. Hierdoor kan het voorkomen dat u voor minder urgente zaken langer op een afspraak moet wachten. Uiteraard is er voor spoedeisende klachten altijd een (waarnemend) huisarts aanwezig.

Dr. Luijben: 2 aug. t/m 20 aug.

Dr. Meijer: 16 aug. t/m 3 sept.

Dr. Janssen: 23 aug. t/m 7 sept.

Dr. Neijenhuis: 13 sept. t/m 24 sept.

« Terug naar het overzicht

Corona vaccinatie

Gisteren hebben wij bericht gekregen dat wij op zeer korte termijn een specifieke doelgroep mogen gaan vaccineren tegen corona.

We streven ernaar om de mensen die tot deze doelgroep behoren op korte termijn te berichten hierover. De locatie van de vaccinatie zal binnen Kaatsheuvel zijn. We hopen de prikken nog deze maand gegeven te kunnen hebben!

Het gaat hierbij om de volgende doelgroep:

– Alle mensen geboren in 1956 en 1957

– Mensen met het syndroom van Down die thuiswonen

– Mensen een BMI boven de 40 (ernstig overgewicht)

Deze laatste groep hebben wij niet volledig in beeld. Mocht u een BMI hebben boven de 40, neemt u dan contact op met de praktijk, zodat we u kunnen meenemen in de oproepen voor de vaccinatie.

Op dit moment hebben wij geen informatie wanneer, door wie en in welke volgorde alle andere mensen gevaccineerd gaan worden.

Zodra daar meer over bekend is zal dit opnieuw gecommuniceerd worden.

Publicatiedatum: 01-06-2021