CORONAVIRUS, BELANGRIJKE INFORMATIE!! – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor Spoed belt u 0416 272050 keuze 1

 

 

 

Terug naar overzicht

CORONAVIRUS, BELANGRIJKE INFORMATIE!!

Als je in Nederland verkouden bent of longklachten hebt, hoef je je meestal geen zorgen te maken dat je het nieuwe coronavirus hebt. De kans is veel groter dat je gewoon griep hebt of een ander verkoudheidsvirus. (kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl)

Heb je twijfels, ga dan niet naar je huisarts, de huisartsenpost of de Eerste Hulp toe vanwege mogelijk besmettingsgevaar. Kijk voor meer informatie op: www.rivm.nl of www.ggdhvb.nl Hier vindt u de meest recente informatie en antwoord op heel veel vragen of bel naar het landelijke informatienummer 0800-1351.

Neem pas telefonisch contact op met je huisarts, de huisartsenpost of de lokale GGD als je écht alle drie van de onderstaande vragen met JA kunt beantwoorden:

Ik heb koorts (tenminste 38 graden Celsius).

én

Ik hoest en/of ik ben kortademig.

én

Ik ben de afgelopen twee weken in contact geweest met een patiënt waarbij het coronavirus is vastgesteld óf ik ben de afgelopen twee weken in een land of regio geweest waar het coronavirus wijdverspreid is. Denk hierbij aan China, Iran, Singapore, Zuid-Korea en Noord-Italië.

De huisarts overlegt indien nodig met de GGD of verder onderzoek nodig is.

Houd er rekening mee dat de wachttijden aan de telefoon bij de huisarts en huisartsenpost momenteel langer zijn dan u gewend bent.

Publicatiedatum: 01-06-2021