Update coronavirus 6 april – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor dringende gevallen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op ons
nummer (0416) 272050 menukeuze 1.

TIJDELIJK GÉÉN PARKEERGELEGENHEID VOSSENBERGSELAAN

In de periode van maandag 8 november tot en met 10 december zullen de parkeerplaatsen langs de Vossenbergselaan en het parkeerterrein vóór onze praktijk niet bereikbaar zijn in verband met de wegwerkzaamheden en herinrichting van de Vossenbergselaan.

U kunt eventueel parkeren aan de achterzijde van ons pand, te bereiken via de Raadhuisstraat. Voor degenen die slecht ter been zijn, zorgen wij voor een mogelijkheid om dan via de achterdeur in onze praktijk te komen. Wilt u hiervan gebruik maken; laat het ons dan even weten.

Team huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Terug naar overzicht

Update coronavirus 6 april

Belangrijke mededelingen rondom maatregelen coronavirus

We zijn nu inmiddels enkele weken werkzaam met de aangescherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus.

In het kader daarvan willen wij nog enkele belangrijke mededelingen doen.

– U wordt vriendelijk doch dringend verzocht om NIET zonder afspraak naar te praktijk te komen. Dit voor zowel uw als onze veiligheid. Voor al uw vragen dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

– Indien u wel een afspraak heeft, komt u dan (indien mogelijk) alleen naar deze afspraak.

– Wij hebben een (beperkt) spreekuur ingesteld voor reguliere klachten, zonder corona risico. De afspraken hiervoor worden per dag ingepland, dus niet enkele dagen vooruit. Aangezien het aantal plaatsen voor het reguliere spreekuur minder is dan we gewend zijn, zullen we bij drukte minder dringende klachten uit moeten stellen.

– Bij urgente klachten waarbij een kans op besmetting met het coronavirus bestaat zal u altijd eerst teruggebeld worden door de huisarts. De huisarts zal telefonisch een inschatting maken of een consult nodig is. Indien dit nodig is, wordt u op het daarvoor ingestelde ‘corona spreekuur’ ingepland bij de dienstdoende huisarts van die dag.

– Uiteraard zorgen wij ervoor dat mensen met een afspraak zonder corona risico niet in contact komen met mensen met risico op corona besmetting. Er is hiervoor een aparte wachtruimte en een aparte spreekkamer ingericht.

– De geplande zorg bij de praktijkondersteuners en assistentes worden nog steeds uitgesteld.

Publicatiedatum: 01-06-2021