Update coronavirus 6 april – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Regel uw zorg online wanneer het u uitkomt met:

Via bovenstaande link is het mogelijk om online een afspraak te maken met bijvoorbeeld uw huisarts of praktijkondersteuner, een vraag te stellen aan uw zorgverlener of uw medisch dossier in te zien.

Klik hier voor uitleg en een instructievideo.

Spoed

Voor Spoed belt u 0416 272050 keuze 1

 

 

Terug naar overzicht

Update coronavirus 6 april

Belangrijke mededelingen rondom maatregelen coronavirus

We zijn nu inmiddels enkele weken werkzaam met de aangescherpte maatregelen i.v.m. het coronavirus.

In het kader daarvan willen wij nog enkele belangrijke mededelingen doen.

– U wordt vriendelijk doch dringend verzocht om NIET zonder afspraak naar te praktijk te komen. Dit voor zowel uw als onze veiligheid. Voor al uw vragen dient u eerst telefonisch contact met ons op te nemen.

– Indien u wel een afspraak heeft, komt u dan (indien mogelijk) alleen naar deze afspraak.

– Wij hebben een (beperkt) spreekuur ingesteld voor reguliere klachten, zonder corona risico. De afspraken hiervoor worden per dag ingepland, dus niet enkele dagen vooruit. Aangezien het aantal plaatsen voor het reguliere spreekuur minder is dan we gewend zijn, zullen we bij drukte minder dringende klachten uit moeten stellen.

– Bij urgente klachten waarbij een kans op besmetting met het coronavirus bestaat zal u altijd eerst teruggebeld worden door de huisarts. De huisarts zal telefonisch een inschatting maken of een consult nodig is. Indien dit nodig is, wordt u op het daarvoor ingestelde ‘corona spreekuur’ ingepland bij de dienstdoende huisarts van die dag.

– Uiteraard zorgen wij ervoor dat mensen met een afspraak zonder corona risico niet in contact komen met mensen met risico op corona besmetting. Er is hiervoor een aparte wachtruimte en een aparte spreekkamer ingericht.

– De geplande zorg bij de praktijkondersteuners en assistentes worden nog steeds uitgesteld.

Publicatiedatum: 01-06-2021