Update coronavirus 9 maart – Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan – Kaatsheuvel

Welkom bij Huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Spoed

Voor dringende gevallen zijn wij tussen 08.00 en 17.00 uur bereikbaar op ons
nummer (0416) 272050 menukeuze 1.

TIJDELIJK GÉÉN PARKEERGELEGENHEID VOSSENBERGSELAAN

In de periode van maandag 8 november tot en met 10 december zullen de parkeerplaatsen langs de Vossenbergselaan en het parkeerterrein vóór onze praktijk niet bereikbaar zijn in verband met de wegwerkzaamheden en herinrichting van de Vossenbergselaan.

U kunt eventueel parkeren aan de achterzijde van ons pand, te bereiken via de Raadhuisstraat. Voor degenen die slecht ter been zijn, zorgen wij voor een mogelijkheid om dan via de achterdeur in onze praktijk te komen. Wilt u hiervan gebruik maken; laat het ons dan even weten.

Team huisartsenpraktijk Vossenbergselaan

Terug naar overzicht

Update coronavirus 9 maart

Update 9 maart – Versoepeling maatregelen voor zorgverleners Noord Brabant

Vanochtend is er een rectificatie beschreven dat zorgverleners uit Noord Brabant met lichte verkoudheidsklachten, zonder koorts, weldegelijk mogen werken mits zij niet in een risicogebied geweest zijn of met een bewezen corona patient in contact geweest zijn.

Dit betekent dat wij voor vandaag een nagenoeg complete personele bezetting hebben.

Wel moet u er rekening mee houden dat op dit moment de druk op de huisartsenpraktijk erg hoog is, waardoor er voor minder urgente zaken langere wachttijden ontstaan.

We zullen per dag bekijken welke maatregel(en) er nodig zijn om de adviezen vanuit het RIVM en GGD op te kunnen volgen en de continuiteit van zorg te waarborgen.

Wij hopen op uw begrip!

Publicatiedatum: 01-06-2021